‘Bakkerij ‘t Kraayennest terug in winkelcentrum Dukenburg’

Bakkerij ‘t Kraayennest opende op donderdag 25 januari een bakkerswinkel in winkelcentrum Dukenburg. Daarmee keert bakkerij terug in Dukenburg. Deze bakkerij groeit de laatste jaren snel door en dit is dan ook de twaalfde winkel in Nijmegen en omstreken.

De winkel is te vinden in het voormalige pand van Brood en Bijzaken en wordt de vijfde winkel in Nijmegen. In het verleden had de bakkerij al een winkel in het winkelcentrum, het nieuwe pand is dicht bij andere food speciaalzaken en recht tegenover de Albert Heijn.

Bakkerij ’t Kraayennest is bekend van het Marikenbrood, Romeinenbrood, Kraayennestjes (mini taartjes), truffels en Rozenbroodjes (Een broodje dat ruim 12 uur rijst voor de perfecte smaakontwikkeling en dunne knappende korst.)

Er is altijd wat te proeven. Kinderen worden altijd getrakteerd op een krentenbol en de hele dag door wordt er in de winkel gebakken. Ze geven een broodgarantie dat het brood nooit op is. In de toekomst verwacht de bakkerij nog drie winkels te openen in Nijmegen.

De feestelijk opening is op donderdag 25 januari.

Bericht januari 2024

menu