‘Alzheimer Café Dukenburg’

Na een pauze van enkele maanden zijn er weer bijeenkomsten in het Alzheimer Café Dukenburg en omgeving. In wijkcentrum Dukenburg gaat het gesprek over dementie ten tijde van corona. Samen met een zorgtrajectbegeleider worden ervaringen van de afgelopen maanden gedeeld en word er vooruitgeblikt.

Wat hebben we nodig als de regels weer strenger worden?

Nieuwe edities van het Alzheimer Café staan gepland voor woensdag 28 oktober en woensdag 25 november. Het thema van deze bijeenkomsten is achtereenvolgens: ‘Als het thuis niet meer gaat’ en ‘Actief blijven bij dementie’.

Helaas wegens corona afgelast

Aanmelden

Aanmelden voor het Alzheimer Café is verplicht, zeker nu het aantal bezoekers vanwege coronamaatregelen beperkt is. Aanmelden via mail heeft de voorkeur: robeerst@alzheimervrijwilligers.nl Vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt. Bellen kan ook, naar (024) 345 38 20 of naar 088 001 7121 (Langer Thuis Nijmegen, bereikbaar op werkdagen).

Het Alzheimer Café vindt plaats in Wijkcentrum Dukenburg, Meijhorst 70-39, Nijmegen. Inloop is vanaf 19.00 uur, de bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis.

Bericht september/oktober 2020

menu