Agenda

Yoga op Maat
 

Nieuw bij Trainingscentrum Michi: Yoga op Maat!

Milde yoga:

Als de reguliere yoga net even iets te zwaar is. Iedereen die zich aangesproken voelt door een milde en mindful vorm van yoga is van harte welkom. Het verschil met normale (hatha) yoga lessen zit in het tempo, in de intensiteit en in de hoeveelheid van de houdingen. Korte inspannende houdingen worden afgewisseld met rustige, zachte en ontspannende houdingen. De les geeft ruimte voor het voelen en afstemmen op het eigen lichaam.

Stoel yoga:

Stoelyoga maakt het lichaam sterk, soepel en ontspannen en geeft een goed gevoel. Het bevordert de bloedcirculatie, heft blokkades op, geeft energie en ontspanning. Het stimuleert het immuunsysteem. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig. 
Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar,
ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Alle houdingen zijn vanuit het zitten op een stoel.
 
NAH yoga (Niet Aangeboren Hersenletsel):
 
Yoga is een goede manier om meer rust te vinden in lichaam en geest. Het is fijn om een yogales te volgen met lotgenoten. Na de les is er gelegenheid om samen koffie/ thee te drinken en na te praten. Tijdens de les wordt er rekening gehouden met ieders beperkingen. Het zijn milde houdingen en het tempo wordt aan de groep aangepast. Een
les bestaat uit ademhalingsoefeningen, een aantal houdingen ( asana’s) en eindigt met een volledige ontspanning of een geleide meditatie.
 
Vrijdag:
09.30 - 10.30 Milde yoga
09.30 - 10.30 NAH yoga
11.00 - 12.00 Stoelyoga
 
Voor meer informatie en een gratis proefles ga naar www.trainingscentrum-michi.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Contact  Niek Hermsen         
Locatie Trainingscentrum Michi
www.trainingscentrum-michi.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.