‘AED aan de Vijverhorst’

Wijkbeheerder Carlo Peters plaatst tevreden de nieuwe AED

In september 2021 is met een feestelijk tintje de renovatie van het Vijverhorst- project in Meijhorst afgesloten. Voor de centrale hal en het kantoortje van wijkbeheerder Carlo Peters kwam men bij elkaar met een hapje en drankje. Directeur Ron Brons van Veluwezoom-Verkerk Bouw vertelde dat zijn organisatie als cadeau naar de bewoners het Dukenburgse AED-initiatief wilde ondersteunen en te helpen met de aanschaf van een AED aan het complex. Inmiddels heeft woningcorporatie Portaal toegezegd de AED-kast te plaatsen naast het wijkbeheerderkantoor.

Op vrijdag 14 januari 2022 is de groene pincodekast geplaatst aan de Vijverhorst en de AED aangemeld bij HartslagNu. Aanschaf van de AED is een cadeau van de bouwer.

De kast hangt bij het wijkbeheerderskantoor van woningcorporatie Portaal, Meijhorst 17-70. Woningcorporatie Portaal faciliteerde ook de plaatsing. De AED is aangemeld bij het landelijk oproepsysteem HartslagNu. Beheer en onderhoud liggen bij de stichting AED Dukenburg.

Binnenkort krijgen alle bewoners van het complex een brief met uitleg en oproep zich aan te melden voor een (gratis)cursus bij de stichting AED Dukenburg.

Aanmelden voor de cursus via de website www.aeddukenburg.nl  

Bericht januari 2022

 

menu