‘Activiteiten- en Voorjaarsmarkt 2022′

Vrijdag 20 mei zijn er op de pleinen voor de Ontmoetingskerk, het wijkcentrum Dukenburg en bij de winkels in Meijhorst weer veel activiteiten.

Het ochtendprogramma start om 9.00 uur met een voorjaarsmarkt voor, naast en in de Ontmoetingskerk. Hier organiseren de mensen van de Klaaswinkel een gezellige markt zoals ze jaarlijks gewend waren te doen op elke eerste vrijdag van november. Er zullen dan boeken, cd’s, dvd’s, kleding, huishoudelijke en elektrische artikelen, sieraden, speelgoed, tassen, schoenen enzovoorts te koop zijn tegen ‘Klaasmarkt prijzen’. Alleen de kerstartikelen slaan ze even over.

Vanaf 12.00 uur op deze dag starten ook de activiteiten op het plein voor wijkcentrum Dukenburg en de winkels. Er zullen diverse kramen zijn met informatie van allerlei organisaties en hun activiteiten in Dukenburg. Zo zijn hier Bindkracht10, het Stip en de Vincentius Vereniging aanwezig. Bij StAAD zal er informatie zijn over de te volgen cursussen. Ook de ‘Kolpingvereniging’ wil zich bij deze markt aansluiten.

Bij de diverse kraampjes is veel informatie te vinden, bijvoorbeeld waar en wanneer het herstelcafé is te bezoeken, waar ontmoetingsplekken zijn en waar je als Dukenburger met uw juridische, financiële of zorgvragen terecht kunt. Wij hopen natuurlijk op mooi weer zodat u een kopje koffie kunt drinken in de Ontmoetingstuin. Maar ook het ‘Bar le Duuk’ in de kerk en het ‘Atrium’ van het wijkcentrum zijn prima plekken om even gezellig bij te praten met een kopje koffie. Voor de liefhebbers is deze dag ook de oliebollenkraam aanwezig!

De Kolpingvereniging

Na 140 jaar actief verenigingsleven in het Kolpinghuis is deze vereniging noodgedwongen verhuist naar een nieuwe locatie in Meijhorst Dukenburg. De Kolpingvereniging heeft veel te bieden voor jong, maar zeker ook voor ouderen. Vanuit het wijkcentrum Dukenburg wil men activiteiten gaan organiseren voor alle Dukenburgers. Op deze informatiedag kan men een eerste indruk krijgen van deze activiteiten.

Bericht mei 2022

menu