’25 jaar tussen de Dukenburgers’

Al 25 jaar is Joska van der Meer zoals ze het zelf noemt werker in Gods tuin in Dukenburg. Dit doet ze als pastoraal werker vanuit de Ontmoetingskerk. In het weekend van 26 en 27 oktober viert ze dit jubileum. Na de feestelijke viering op zaterdag 26 oktober 2019 om 18.30 uur in de Ontmoetingskerk, Meijhorst 70-33, zet een aantal werkgroepen van de Ontmoetingskerk Joska in het zonnetje. Zondag 27 oktober om 11.00 uur is er eveneens een feestelijke viering. Aansluitend kunt u Joska feliciteren.

 

Tot 14.00 uur is er tevens een open huis. Een creatieve en speelse presentatie van de werkgroepen vanuit de Ontmoetingskerk die actief zijn in Dukenburg en de organisaties waarmee de kerk in Dukenburg samenwerkt.

Ter gelegenheid van het jubileum wordt een speciale uitgave van het parochieblad Ontmoeten uitgebracht. De Ontmoetingskerk wordt vanuit verschillende invalshoeken – waaronder de kerk als geloofsgemeenschap, kerk in de wijk en de kunstzinnige kerk – belicht. De special is dat weekend tegen een klein bedrag verkrijgbaar.

U bent van harte welkom Joska te feliciteren.

Meer informatie leest u op www.ontmoetingskerk.net.

Foto: Ann van Rijn

Bericht oktober 2019

menu