‘12½ jaar de Dukenburger’

 

Peter van den Braak (l) en wijkmanager Eric van Ewijk presenteren de eerste Dukenburger.

Op vrijdag 21 oktober 2008 kwam een ruime vertegenwoordiging van Dukenburgers bijeen in wijkcentrum Dukenburg in Meijhorst. Deze dag werd het nieuwe wijkmagazine gepresenteerd: geen losse wijkblaadjes meer in zwart-wit maar de zeven wijken in Dukenburg startten een samenwerking en presenteerden een heuse ‘glossy’. Kleurrijk met veel foto’s en vol Dukenburgs nieuws. Deze start is op woensdag 21 april 2021 precies 12½ geleden.

 Het waren wethouder Peter Lucassen, wijkmanager Eric van Ewijk en medeoprichter Peter van den Braak die het blad aan de aanwezigen voorstelden. En naast de hooggeplaatsten was natuurlijk ook de hoofdredacteur (en dat tot op heden, foto links) René van Berlo van de partij.

Het blad is een vaste waarde geworden in Dukenburg, steeds meer gelezen zo blijkt uit de reacties die binnenkomen. En nog steeds met plezier gemaakt door een vaste groep Dukenburgers die u uitnodigen Dukenburgse nieuwtjes toch vooral te sturen naar info@dedukenburger.nl

 

De redactie in de huidige samenstelling, maar zonder twijfel ook de eerdere schrijvende en fotograferende medewerkers feliciteren de hoofdredacteur René met dit jubileum. Feitelijk huldigen de vrijwilligers ook zichzelf omdat zij gaandeweg elk hun steentje bijdroegen aan het grote succes van ons blad. Het mooiste compliment dat ooit door ‘een derde’ werd geuit was: “de Dukenburger zorgt voor het cement in de samenleving van ons stadsdeel.”

Bericht april 2021

menu